10 gemaakte fouten bij chronische vermoeidheid

Steeds zie en hoor ik mijn klanten de zelfde “fouten” maken als het om hun beperkte energie aan gaat.

Wil jij weten welke 10 fouten mensen met chronische vermoeidheid maken?

Vraag hier mijn gratis factsheet aan.

Ebook 10 meeste gemaakte fouten

Ervaringen

Ik deed de cursus “Meer dan Moe” Omdat ik meer grip wilde op mijn dagen en mijn energie
De cursus heeft mij meer acceptatie van de situatie, maar ook het gevoel van regie gegeven.
Meer inzicht, beter doseren van energie
Ik vond het ook prettig om mijn man inzicht te geven in hoeveel munten me iets kost. Dat leidde tot nog meer begrip en tot andere keuzes bij het verdelen van de taken en het indelen van onze week.
Ook iets meer in het moment bezig zijn, omdat ik weet dat ik dingen op de planning hebt staan en dat ik er pas over na hoef te denken als ik er mee bezig ga. Of dat ik er niet over na hoef te denken, omdat het niet op mijn planning staat en dus blijkbaar niet belangrijk genoeg is voor die dag.
De opdrachten waren soms best pittig, vooral de video’s over het bepalen van mijn grens. Maar ook prettig omdat het zo praktisch was. En omdat het een ritme gaf en een stok achter de deur om ook echt het “huiswerk” te maken.

Marije

Het belangrijkste inzicht wat de Energie-meter rmij heeft opgeleverd is het feit dat ik me op alle gebieden in mijn leven vergelijk met ” het beste” voorbeeld in mijn omgeving. En dat heel veel dingen mijn eigen keuze zijn, in plaats van iets wat mij overkomt.
En, dat ik dus heel vaak ” nog even snel” denk.
Sanne