Masterclass - Energie is geld

Bouw jouw energie vermogen op door het te managen zoals je je geld beheert.

Op 10 april om 10 uur geef ik  een gratis online Masterclass: Energie is Geld. Speciaal voor mensen met chronische vermoeidheidsklachten! 

 

Herken je de gedachten en of het gevoel: 

  • Waar haal ik de energie vandaan om deze dag door te komen.
  • Waarom heb ik gisteren nu weer teveel gedaan.
  • Ik doe al zo weinig nog minder doen kan echt niet.
  • Ik heb echt alles al aan gepast.
  • Komt dit ooit weer goed? 

 

Ik ben Célie (ergotherapeut en coach) Ik houd van de verglijking tussen geld en energie. Het maakt namelijk de vage energie waar je geen grip op lijkt te kunnen krijgen heel begrijpelijk.   

In deze masterclass neem ik je mee in een aantal financiele principes die je direct toe kunt gaan passen op jouw energie uitgave waardoor je gaat ervaren dat ook jij weer een waardevol leven kunt gaan creeren. 

Meld je hieronder aan en ik ontmoet je graag op 10 april. 

( Er komt een replay beschikbaar dus kun je 10 april niet, meld je ook dan hieronder aan)

Blog schrijven

Ervaringen

Ik deed de cursus “Meer dan Moe” Omdat ik meer grip wilde op mijn dagen en mijn energie
De cursus heeft mij meer acceptatie van de situatie, maar ook het gevoel van regie gegeven.
Meer inzicht, beter doseren van energie
Ik vond het ook prettig om mijn man inzicht te geven in hoeveel munten me iets kost. Dat leidde tot nog meer begrip en tot andere keuzes bij het verdelen van de taken en het indelen van onze week.
Ook iets meer in het moment bezig zijn, omdat ik weet dat ik dingen op de planning hebt staan en dat ik er pas over na hoef te denken als ik er mee bezig ga. Of dat ik er niet over na hoef te denken, omdat het niet op mijn planning staat en dus blijkbaar niet belangrijk genoeg is voor die dag.
De opdrachten waren soms best pittig, vooral de video’s over het bepalen van mijn grens. Maar ook prettig omdat het zo praktisch was. En omdat het een ritme gaf en een stok achter de deur om ook echt het “huiswerk” te maken.

Marije

Het belangrijkste inzicht wat de Energie-meter rmij heeft opgeleverd is het feit dat ik me op alle gebieden in mijn leven vergelijk met ” het beste” voorbeeld in mijn omgeving. En dat heel veel dingen mijn eigen keuze zijn, in plaats van iets wat mij overkomt.
En, dat ik dus heel vaak ” nog even snel” denk.
Sanne