Ontspannen in Herstel Programma

Welkom bij het 8 weken durende “Ontspannen in Herstel” programma – speciaal gemaakt voor gepassioneerde mensen zoals jij, die altijd hebben geloofd in de kracht van hard werken en het behalen van doelen.
Tot, zonder dat je het zag aankomen, de burn-out toe sloeg. Geen zorgen, dit programma is jouw kompas naar herstel!
 
 

Je bent diegene die altijd klaarstaat voor anderen, vol energie en vastberadenheid. “No pain, no gainis jouw levensmotto, en je geniet van de voldoening wanneer je weer iets succesvol hebt afgeleverd, krijgt zelfs een kick van het afvinken van to-do lijstjes. Je herkent (een deel van) jezelf in perfectionisme en ziet dat ook als een van je sterke punten. 

Maar nu, midden in een burn-out, voel je de behoefte aan echte rust en ontspanning. Je hebt de energie niet meer om door te gaan met en hoe je het altijd deed. Je hebt de moed om te veranderen, maar weet niet goed waar je moet beginnen om van dit rot gevoel waarje alle dagen mee kampt af te komen. 

Na deze cursus

N

Heb jij grip op je eigen energie
Weet jij of jij je energie vanuit je hoofd of lijf haalt en weet jij welke activiteiten jij wel en niet zou moeten doen op een dag.

N

Heb jij handvatten om weer in balans te komen
Krijg praktische tools om balans te herstellen en te behouden in jouw leven. Heb je een plan om duurzaam weer op te bouwen.

N

Ervaar jij echte rust en ontspanning om te kunnen herstellen
Kun jij je adem zo inzetten dat je zowel in je hoofd als in je lijf meer ontspanning ervaart gedurende de dag.

N

Heb jij energie om te doen waar je echt blij van wordt.
Ontdek jouw ware passies en herwin de energie om ze te realiseren. 

N

Voel je weer vertrouwen in jezelf en de toekomst
Herstel niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en ontwikkel vertrouwen in wat nog komen gaat.

Celie Journee

Célie, ergotherapeut en coach

Celie Journee

Marijke, ademtrainer en coach

Dagelijkse taken

Stel je voor dat jouw weg naar herstel begint met rust. Meer rust ervaren in je lijf en in je dagelijksleven.

Heldere stappen, praktische inzichten en een fijne ondersteunende community . In ons mooie programma combineren we ademstechnieken en ergotherapeutische energiemanagement voor een ontspannen benadering van jouw herstel.

Onze vier modules staan vol met praktische kennis. Elke module bevat ongeveer acht lessen vol met korte video’s, informatie, opdrachten en doeltreffende ademoefeningen. Het is als een toolbox voor jouw herstelreis.

We hebben, gedurende de acht weken vier keer live contact via ZOOM. Korte, doelgerichte sessies van 30/45 minuten, speciaal ontworpen zodat het ook goed te volgen is wanneer jij laag in je energie zit.  We ontmoeten elkaar elke maandag om 12:00 uur, om de twee weken, voor praktische begeleiding.

Met een kleine groep ben je verzekerd van persoonlijke interactie. 

Ontdek de kracht tussen adem en energiemanagement zonder zweverigheid. We gebruiken begrijpelijke voorbeelden om grip te krijgen op jouw beperkte energie. Het is als het beheren van een budget, maar dan voor jouw energie.

Onze betrokkenheid stopt niet bij de lessen. Tweewekelijkse live coaching en een ondersteunende gemeenschap zorgen ervoor dat je de praktische kennis werkelijk gaat toepassen in jouw dagelijks leven.

Jij hebt controle over jouw tempo met een half jaar toegang tot het programma. Een vriendelijke deadline stimuleert je om actie te ondernemen en echte verandering te ervaren.

Verander Jouw Leven – Meld je Nu Aan!

Ervarings verhaal van Marijke

$

Als alleenstaande moeder van een jonge zoon, stond ik aan het roer van mijn carrière als leidinggevende in het onderwijs. Vereerd met de vraag om te solliciteren, ging ik er volledig voor. Net gescheiden, recent verhuisd, dagelijks 60 km reizen met een oogvisus van slechts 60%, maar ik dacht dat ik het aankon. Lichamelijke klachten? Die waren bijzaak, iets waar de fysio, osteopaat en chiropractor wel raad mee wisten. Slecht slapen? Dat hoorde gewoon bij mijn drukke leven. Nooit goed genoeg gedaan? Dan moest ik maar harder werken. Zo ging ik jarenlang door. 

Tot mijn lichaam genoeg zei: “Tot hier en niet verder!” Mijn eigen lichaam liet me in de steek omdat ik weigerde te luisteren. En toen zat ik daar, thuis op de bank, mijn eigen onrealistische hardloopschema te maken als vorm van runningtherapie. Totdat Célie zei: “Marijke, je hebt maar één taak nu – rust en herstel. Echt, even helemaal niets doen.” Het was mijn grootste uitdaging en tegelijkertijd mijn grootste overwinning. 

Naast de inzichten van Célie, ontdekte ik de kracht van ademhaling. Wow! Naast de ontspanning en rust die het mij bracht, zowel fysiek als mentaal, gaf de ademhaling me de kracht om écht voor mezelf te kiezen. Ik kon weer voelen waar mijn hart sneller van ging kloppen en kon afscheid nemen van ballast die me niet meer diende. De belemmerende overtuigingen verdwenen. 

Nadat ik me verdiept heb in de kracht van werking van de ademhaling, startte is twee jaar later mijn eigen adempraktijk, Ademmee. Met als missie: meer mensen moeten weten hoe de adem kan bijdragen aan rust, ontspanning en energie. In combinatie met de expertise van Celie kunnen we jou nu helpen! Zodat jij weer met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. 

En daarom presenteren wij dit unieke programma: Ontspannen in Herstel! Vanuit ervaring, vanuit expertise, speciaal voor jou! Meld je vandaag aan! 🌟 

Boek

Ontspannen in Herstel

**4 Modules met ongeveer 8 lessen per module** 

Toegang tot een online leeromgeving met korte video’s, opdrachten en ademoefeningen. 

**Live Coaching – 4 keer in 8 weken** 

30/45 minuten online Q&A coaching,.

 **Startdatum en Tijd:** 

Toegang tot het programma op 12 februari, met de eerste live Q&A coaching op 19 februari. De live’s zijn alle keren op maandag, om de week,  om 12:00 uur. 

** Kosten**

€99,- incl. Omdat het de eerste editie van dit programma is bieden we het voor deze toegankelijke prijs aan. 

**Kleine Groep voor Persoonlijke Aandacht** 

Maximale interactie met begeleiding en mededeelnemers voor een krachtige leerervaring. 

**Half Jaar Toegang tot Content** 

Volg het programma op jouw eigen tempo met een deadline die je liefdevol stimuleert om actie te ondernemen. 

**Samen Bereik je Sneller Resultaat!** 

Je staat er niet alleen voor – samen bouwen we aan jouw herstel. 

Ervaringen van deelnemers Op Adem Programma

“Ik heb meegedaan aan het Op Adem Programma omdat ik, ondanks eerdere hulp, niet voldoende vooruitgang ervaarde over mijn klachten als moeheid, overprikkeling, gevoel het cognitief en fysiek niet aan te kunnen en neerslachtigheid ervaar. De aandacht, filmpjes, met de opdrachten maakt het Op Adem Programma zeer waardevol. Er is goede begeleiding, duidelijk en voor mijn gevoel ook vertrouwd.”

Leonie, 3 jaar long-covid klachten

“In het Op Adem Programma kon ik constructief bezig zijn met herstel en niet alleen maar overgeleverd zijn aan de long covid. Het heeft me kennis over plannen, inzicht in overtuigingen over mijn leven m.b.t. ziekte, herstel en doorzetten opgeleverd. Ook het besef dat ik andere zaken prioriteit moet geven: herstel, rust. Op korte termijn ervaar je direct effect van het ademen en dat geeft moed om aan de slag en door te gaan met de langere termijn herstel. De begeleiding van Célie en Marijke is heel prettig. Een goede combinatie van 2 verschillende invloeden.”

Karin, 1 jaar long-covid klachten

“Het Op Adem Programma heeft nieuwe inzichten op het gebied van ademen opgeleverd. Maar ook weer even stil staan bij wat je doet op een dag, dat het niet allemaal in een keer hoeft. Het sluipt er toch weer in. Ik vind vooral de combinatie tussen energiemanagement en ademen heel fijn. Ik durf zelfs weer meer te vertrouwen op mijn lijf.
De korte filmpjes zijn goed behapbaar en duidelijk. Het is laagdrempelig en tegelijk heel waardevol. De live sessies zijn heel fijn. Het was fijn dat er de mogelijkheid is om vragen te stellen op verschillende plekken.”

Marjoleine, bijna een jaar long covid

“Ik heb meer inzicht gekregen in de manier van ademen en hoe dat kan helpen, maar ook heel bruikbare tips in het verdelen van je energie over de dag heen. Ik ben me nu meer bewust van beide en het is mooi om te zien dat je door je adem een ander, beter effect hebt op je energie huishouding. Ik raad alle long covid patienten het Op Adem Programma aan, omdat je er weer nieuwe inzichten uit kunt halen, ook al ben je al een poosje onderweg. Ik had het ergo traject en psycho somatische traject al doorlopen en toch kwamen er nu nieuwe dingen aan de orde die me geholpen hebben.”

Aline, 1 jaar post-covid klachten

Dagelijkse taken

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in het Op-Adem Programma. Dit is jouw kans om de kracht van ademhaling en ergotherapeutische technieken te ervaren en de weg naar herstel te bewandelen. Meld je nu aan en adem letterlijk én figuurlijk weer vrij.


Wij gaan graag met je aan de slag als:

– Je altijd een harde werker bent geweest maar weet dat het tijd is om beter voor jezelf te zorgen.

– Je veel ballen hoog te houden hebt.

– Je de lat hoog legt maar niet weet hoe je hem lager moet leggen zonder ontevreden te zijn.

– Niet weet hoe je moet ontspannen.

– Je houdt van eerlijkheid.

Wij werken liever NIET met je wanneer:

….je bekend staat als een “Ja, maar” type, altijd overtuigd van je eigen gelijk zonder de wil om daadwerkelijk stappen te zetten. Als je precies weet wat goed voor je is, maar niet bereid bent echt te veranderen. En vooral, als je ademwerk afdoet als onzin. 

Veel gestelde vragen:

$

Hoeveel tijd kost het?:
Het programma is zo opgezet dat je zelf kunt bepalen hoeveel tijd je eraan besteedt. Concreet is er een keer per twee weken een live sessies van een 30/45 minuten waar je aan kunt deelnemen. De oefeningen, incl. de ademoefeningen, nemen gemiddeld twee uur per week in beslag. Deze ademoefeningen kunnen ook worden gecombineerd met rustmomenten, die al essentieel zijn in je herstel. Zo kun je ze gemakkelijk integreren, zelfs als je een lagere belastbaarheid hebt.

$

Ik heb al ergotherapie en/of ademwerk gedaan is het dan zinvol?
Als je eerder ervaring hebt opgedaan met ademwerk of ergotherapeutische begeleiding, zul je merken dat er enige herhaling in dit programma voorkomt. Het is echter de moeite waard om op te merken dat voorgaande deelnemers dit als positief hebben ervaren. Ze hebben benadrukt dat deze herhaling juist welkom was en dat het programma voldoende nieuwe inzichten en informatie bood. Bovendien meldden ze dat de combinatie van ademwerk en ergotherapie de eerder ontvangen adviezen aanzienlijk praktischer maakte en gemakkelijker toepasbaar in hun dagelijks leven. Dit programma verrijkt dus niet alleen de bestaande kennis, maar optimaliseert ook de toepassing ervan, wat een waardevolle aanvulling is, zelfs voor degenen die al bekend zijn met ademwerk en ergotherapie.

$

Mag mijn werkgever dit betalen?:
Dat gebeurt heel vaak. Overleg met jouw werkgever wat de mogelijkheden voor jou zijn. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar celie@celiejournee.com en we gaan het regelen.

Boek