Ontdek de Kracht van Op-Adem BASIS:

Wil je direct zelfstandig aan de slag dan staat het Op-Adem Programma-BASIS  nu direct voor je klaar.

Geef jezelf een waardevol geschenk van een half jaar, waarin je in 16 modules de controle over je leven kunt heroveren. Volg nu Op-Adem -BASIS!

Of je nu door Long-covid klachten, herstelproblemen ondervindt, snel buiten adem raakt, een mistig hoofd hebt, moeite hebt om de juiste woorden te vinden, worstelt met prikkels, of elke stap buiten moet bekopen met PEM, je bent niet alleen.

Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen tempo van herstel heeft! Daarom nodigen we je van harte uit om Op-Adem BASIS te volgen. Deze online modules zijn ontwikkeld door Marijke, ademtrainer en coach van Ademmee, en Célie Journée, ergotherapeut en coach. De BASIS variant is een volledig zelfstudie programma waardoor we deze voor een heel aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. De BASIS biedt je de mogelijkheid om in het komende half jaar weer grip te krijgen op jouw leven. Het is tijd om even op adem te komen aan jouw herstel te werken!

Na deze cursus

N

Je hebt opnieuw vertrouwen in je herstel.

N

Zet je elke dag je adem bewust in om je herstel te ondersteunen.

N

Kun jij je adem zo inzetten dat je meer ontspanning ervaart gedurende de dag.

N

Heb jij een praktische tools om duurzaam op te bouwen.

N

Ervaar jij meer vertrouwen in je lichaam en jezelf.

Celie Journee

Célie, ergotherapeut en coach

Celie Journee

Marijke, ademtrainer en coach

Dagelijkse taken

“Klaar voor een bijzondere reis met ons ‘Op-Adem-programma-BASIS’? Dit programma omvat 16 modules met meer dan 67 lessen, en het beste is dat je het allemaal op je eigen tempo kunt volgen. Je hebt maar liefst een half jaar de tijd om deze rijke ervaring te doorlopen.

Dit programma biedt je de gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de boeiende wereld van ademhaling in relatie tot activiteit, energiemanagement, balans in belasting en belastbaarheid, en duurzaam herstel.

Tijdens deze ontdekkingstocht zul je met enthousiasme en toewijding elk van deze thema’s verkennen, terwijl we je voorzien van waardevolle informatie, boeiende oefeningen, inspirerende opdrachten en motiverende bronnen.

Dit programma is jouw mogelijkheid om op je eigen tempo actief aan je herstel te werken en jezelf de zorg en aandacht te geven die je verdient. Doe mee en laat ons je begeleiden op een reis naar persoonlijke groei en welzijn!”

Voordelen van het Op-Adem Programma:

$

Ergotherapeutische Energiemanagementtechnieken: Leer effectieve strategieën en technieken die speciaal zijn ontworpen om je te helpen je dagelijkse activiteiten te beheren binnen je huidige grenzen. Ontdek hoe je je energie optimaal kunt benutten en jezelf kunt beschermen tegen overbelasting.

$

Ademwerk voor Herstel en Verbinding: Verken de helende kracht van bewust ademen en ontdek hoe het je kan ondersteunen bij je herstelproces. Leer ademhalingstechnieken die je helpen om weer in verbinding te komen met jezelf, je lichaam en je geest. Deze technieken zullen je helpen om je bewust te worden van waar je adem zich bevindt en hoe je het kunt gebruiken als een instrument voor genezing en welzijn.

$

Piek-Dal Functioneren en Herstellen: Begrijp het concept van piek-dal functioneren en waarom je hierdoor roofbouw blijft plegen op je lichaam.  We helpen je uit deze cycluste komen. Je brengt je huidige mogelijkheden in kaart  door middel van een diepgaande analyse van je dagelijkse activiteiten. Bovendien krijg je een waardevolle tool waarmee je voor nu binnen je grenzen kunt blijven en je lichaam echt de kans kunt geven om te herstellen.

$

Praktische Adviezen en Hulpmiddelen: Ontvang praktische adviezen over hoe je activiteiten anders kunt uitvoeren, zodat ze minder energie kosten. Ontdek verschillende hulpmiddelen en technieken die je kunnen ondersteunen bij je herstelproces. Leer hoe je activiteiten en de juiste ademhaling kunt combineren om onnodige energieverspilling te voorkomen.

Boek

WAT KRIJG JE

Op Adem BASIS

 • 16 modules, ruim 67 lessen op video en in tekst. t.w.v. €350
 • Half jaar onbeperkt toegang. Vrij om lessen keer op keer te herhalen.

 

Op Adem Programma

 • 2 x 16 uur begeleiding door twee experts t.w.v. €2500,-
 • Een persoonlijke kennismaking / intake met Marijke en Célie t.w.v. €120,-
 • Een online leeromgeving met 16 modules, ruim 67 lessen op video en in tekst uitgewerkt.
 • Twee momenten per week ZOOM meeting, zowel overdag en in de avond.
 • Een warme community om al je struggles mee te delen t.w.v. onbetaalbaar
 • Bonus: Adem oefeningen in een playlist zodat deze altijd en overal makkelijk toegankelijk is. t.w.v. €300,-
 • Bonus: Boek “de Moeite Waard, krijg grip op je vermoeidheid, door het te managen zoals je je geld beheert” t.w.v. €19,95

Op Adem PLUS

 • 2 x 16 uur begeleiding door twee experts t.w.v. €2500,-
 • Een persoonlijke kennismaking / intake met Marijke en Célie t.w.v. €120,-
 • Een online leeromgeving met 16 modules, ruim 64 lessen op video en in tekst uitgewerkt.
 • Twee momenten per week ZOOM meeting, zowel overdag en in de avond.
 • Een warme community om al je struggles mee te delen t.w.v. onbetaalbaar
 • Plus: Mogelijkheid tot vragen stellen via mail of DM.
 • Plus: 2 individuele ademsessies t.w.v. €240
 • Plus: 2 Ergotherapeutische observaties en individuele feedback. t.w.v. €240
 • Plus: mogelijkheid tot 3 individuele coachings momenten. €720
 • Bonus: Adem oefeningen in een playlist zodat deze altijd en overal makkelijk toegankelijk is. t.w.v. €300,-
 • Bonus: Boek “de Moeite Waard, krijg grip op je vermoeidheid, door het te managen zoals je je geld beheert” t.w.v. €19,95

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb meegedaan aan het Op Adem Programma omdat ik, ondanks eerdere hulp, niet voldoende vooruitgang ervaarde over mijn klachten als moeheid, overprikkeling, gevoel het cognitief en fysiek niet aan te kunnen en neerslachtigheid ervaar. De aandacht, filmpjes, met de opdrachten maakt het Op Adem Programma zeer waardevol. Er is goede begeleiding, duidelijk en voor mijn gevoel ook vertrouwd.”

Leonie, 3 jaar long-covid klachten

“In het Op Adem Programma kon ik constructief bezig zijn met herstel en niet alleen maar overgeleverd zijn aan de long covid. Het heeft me kennis over plannen, inzicht in overtuigingen over mijn leven m.b.t. ziekte, herstel en doorzetten opgeleverd. Ook het besef dat ik andere zaken prioriteit moet geven: herstel, rust. Op korte termijn ervaar je direct effect van het ademen en dat geeft moed om aan de slag en door te gaan met de langere termijn herstel. De begeleiding van Célie en Marijke is heel prettig. Een goede combinatie van 2 verschillende invloeden.”

Karin, 1 jaar long-covid klachten

“Het Op Adem Programma heeft nieuwe inzichten op het gebied van ademen opgeleverd. Maar ook weer even stil staan bij wat je doet op een dag, dat het niet allemaal in een keer hoeft. Het sluipt er toch weer in. Ik vind vooral de combinatie tussen energiemanagement en ademen heel fijn. Ik durf zelfs weer meer te vertrouwen op mijn lijf.
De korte filmpjes zijn goed behapbaar en duidelijk. Het is laagdrempelig en tegelijk heel waardevol. De live sessies zijn heel fijn. Het was fijn dat er de mogelijkheid is om vragen te stellen op verschillende plekken.”

Marjoleine, bijna een jaar long covid

“Ik heb meer inzicht gekregen in de manier van ademen en hoe dat kan helpen, maar ook heel bruikbare tips in het verdelen van je energie over de dag heen. Ik ben me nu meer bewust van beide en het is mooi om te zien dat je door je adem een ander, beter effect hebt op je energie huishouding. Ik raad alle long covid patienten het Op Adem Programma aan, omdat je er weer nieuwe inzichten uit kunt halen, ook al ben je al een poosje onderweg. Ik had het ergo traject en psycho somatische traject al doorlopen en toch kwamen er nu nieuwe dingen aan de orde die me geholpen hebben.”

Aline, 1 jaar post-covid klachten

Veel gestelde vragen:

$

Hoeveel tijd kost het?
Het programma is zo opgebouwd dat je zelf kunt bepalen hoeveel tijd je ermee bezig bent. De oefeningen zullen in totaal gemiddeld een uur per week aan tijd kosten. De ademoefeningen zijn ook te combineren met rust momenten die toch al cruciaal zijn in je herstel. Je combineert het dus eenvoudig met je lagere belastbaarheid.

$

Ik heb al ergotherapie en/of ademwerk gedaan is het dan zinvol?
Als je eerder ervaring hebt opgedaan met ademwerk of ergotherapeutische begeleiding, zul je merken dat er enige herhaling in dit programma voorkomt. Het is echter de moeite waard om op te merken dat voorgaande deelnemers dit als positief hebben ervaren. Ze hebben benadrukt dat deze herhaling juist welkom was en dat het programma voldoende nieuwe inzichten en informatie bood. Bovendien meldden ze dat de combinatie van ademwerk en ergotherapie de eerder ontvangen adviezen aanzienlijk praktischer maakte en gemakkelijker toepasbaar in hun dagelijks leven. Dit programma verrijkt dus niet alleen de bestaande kennis, maar optimaliseert ook de toepassing ervan, wat een waardevolle aanvulling is, zelfs voor degenen die al bekend zijn met ademwerk en ergotherapie.

$

Mag mijn werkgever dit betalen?
Dat gebeurt heel vaak. Er zijn twee routes: je schiet de investering voor en regelt het zelf met je werkgever, of we sturen je werkgever een factuur. Wil je dat we je werkgever een factuur sturen? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar celie@celiejournee.com en we gaan het regelen.

$

Ik lig vooral nog op bed, kan ik meedoen met het programma?
Deelnemers die zo laag belastbaar zijn dat ze extra hulp nodig hebben met zelfzorg, gaven aan dat dit programma mogelijk niet helemaal aansluit op hun behoeften. 

$

Ik heb andere long klachten (COPD). Kan dit programma mij ook helpen?
Absoluut! In dit programma gaan we ervan uit dat de klachten van Long-covid in tegenstelling tot COPD meestal wel  volledig of in ieder geval grotendeels herstellen. Aangezien dit programma is ontworpen om waardevolle ondersteuning te bieden en de kwaliteit van leven bij longaandoeningen te verbeteren, kan het zelfs als je andere longproblemen, zoals COPD, hebt, nog steeds een waardevolle aanvulling voor jou zijn.

$

Ik wil graag persoonlijke begeleiding kan dat ook?
Jazeker! Daarvoor hebben we het Op-Adem programma en het Op-Adem-PLUS programma ontwikkeld. Kijk vooral even op die site om te ontdekken of dat is wat jij zoekt. Kijk hier voor de PLUS

Boek