De Moeite Waard

Voel ji

Dagelijkse taken

Als ervaren ergotherapeut met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van energie management voor mensen met beperkte energie en een portie persoonlijke ervaring met chronische pijn weet ik hoe uitdagend het kan zijn om jouw energieniveau te managen en hoe het voelt om steeds uitgeput te zijn.

Maar ik weet ook dat er oplossingen zijn die jou kunnen helpen jouw leven terug te krijgen of beter gezegd een nieuw geweldig leven voor jezelf te creëren.

Schrijf je nu in voor mi

Blijf op de hoogte

Ervaringen van andere programma 's

De Energie-meter heeft mij controle over mijn energie en vermoeidheid gegeven. Het is niet weg, maar ik kan het beter sturen. Ook heb ik meer acceptatie van de situatie en ben ik me meer bewust van mijn gedachten over hoe ik dingen zou “moeten” doen. En dat dat dus eigenlijk helemaal geen waarheid is, maar mijn eigen perfectionisme.

Paulien

Ik wilde meedoen met de Energie-meter omdat ik wilde uitvogelen of ik echt aan mijn max zit qua energielevel of dat door betere keuze te maken er nog vooruitgang inzit. Ik leerde dat ik geen echte pauzes nam, welke activiteiten ik niet op een dag moet plannen, hoe ik onverwachte activiteiten (pubers) kon meenemen in mijn planning en ik weet nu hoe en wanneer ik kan opbouwen en niet “ik probeer het gewoon”.
De cursus bestaat uit duidelijke stappen, veel praktijkvoorbeelden, de voorbeelden die gebruikt worden in de stukken zijn duidelijk en verhelderend.
Karin

Ik ben zo dankbaar dat ik de Energie-meter cursus heb gevolgd. Ik worstel al een aantal jaar met verminderde belastbaarheid door pijn en deze cursus heeft me eindelijk de tools gegeven die ik nodig heb om mijn leven weer op de rails te krijgen. De cursus was intensief omdat je in zeven dagen echt veel opdrachten maar ook inzichten krijgt. Ik zou deze cursus aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar manieren om beter om te gaan met verminderde belastbaarheid.
Rieneke

Het belangrijkste inzicht wat de Energie-meter rmij heeft opgeleverd is het feit dat ik me op alle gebieden in mijn leven vergelijk met ” het beste” voorbeeld in mijn omgeving. En dat heel veel dingen mijn eigen keuze zijn, in plaats van iets wat mij overkomt.
En, dat ik dus heel vaak ” nog even snel” denk.
Sanne