De stok achter jouw deur, om te DOEN wat je al weet.

Welkom bij de Waardevermeerderaars Club

Je kent echt alle pacing- en energiemanagementstrategieën, maar vind je het lastig om gemotiveerd te blijven, vooral op de mindere dagen? Ik herken het zo goed. Denk je dat je alles goed doet heb je toch weer een K** dag. Het voelt zo zinloos, uitzichtloos en alleen. Je weet dat je een lange adem moet hebben maar verlies je soms het vertrouwen in het hele gebeuren? Heb je behoefte aan een vraagbaak om te horen of het normaal is zoals je je nu voelt?
Hoe ga je om met de dagen dat er niets in je agenda staat? Deze dagen voelen misschien nutteloos, voel jij jezelf waardeloos. Of zijn dit voor jou juist de dagen dat je teveel doet omdat je in je hoofd “niets doet” deze dag?

Heb je behoefte aan lotgenoten die ook net als jij  vooruit willen. Wel de steun van lotgenoten zonder dat het alleen maar gaat over je klachten, klagen en hoe zwaar het toch echt wel eens is? Wil je vooral samen de optrekken op de weg van herstel?

Zoek je naar advies over hoe je activiteiten kunt aanpassen om energie te besparen en toch productief te blijven? Wil je weer voelen dat je groeit, vooruitkomt? Of wil je gewoon weer het gevoel hebben dat je waardevol bent, zelfs als je niet alles kunt doen wat je zou willen?

Dan is de Waardevermeerderaars Club precies wat je nodig hebt.

Voor wie is deze club:

– Deze club is er alleen voor leuke mensen (en leuke mensen die zich misschien even niet zo leuk voelen.)

– mensen die een diagnose hebben maar niet zijn.

– Mensen die net als jij al bekend zijn met de energie management strategieën en weten dat dit klopt, maar ook weestand voelen omdat ze hier eigenlijk geen rekening mee willen moeten houden. (snap je het nog?) Je wil gewoon weer je leven leven.

– mensen die al verschillende therapieën hebben gehad en eigenlijk gewoon geen therapie meer willen maar het ook moeilijk, spannend of gewoon niet leuk vinden om het alleen te moeten doen.

– Voor mensen die vinden dat ze het nu zelluf moeten kunnen. 

– Voor jou als behoefte hebben aan wekelijkse/ regelmatige laagdrempelige coaching en ondersteuning om gemotiveerd te blijven, ongeacht de ups en downs.

– Mensen die af en toe best een liefdevolle schop onder de billen, een confronterende spiegel of gewoon stok achter de deur nodig hebben.  

– Mensen die steun en herkenning willen op mindere dagen. Bang zijn dat “het goed voelen” nooit lang kan duren, bang zijn voor een terugval. 

– Mensen die vertrouwen willen hebben in de toekomst. 

– mensen die tegen slechte humor kunnen. 

 

Ebook 10 meeste gemaakte fouten

Als ervaren coach/ergotherapeut met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van energie management voor mensen met beperkte energie en een portie persoonlijke ervaring met chronische pijn weet ik hoe uitdagend het kan zijn om jouw energieniveau te managen en hoe het voelt om steeds uitgeput te zijn.

Toen mijn drie kinderen klein waren en ik zelf erg laag belastbaar was heeft de tools die ik al inzette bij mijn klanten ook mijzelf enorme houvast gegeven. Nog regelmatig pas ik de toen ervaren strategieën toe. 
Maar ik voelde mij alleen, als therapeut moest ik toch weten hoe het moest, dus mijn struggles in het toepassen van de adviezen durfde ik niet te delen.

Door mijn eigen ervaring weet ik ook dat er oplossingen zijn die jou kunnen helpen jouw leven terug te krijgen of beter gezegd een nieuw geweldig leven voor jezelf te creëren. En dat het fijn is dat je gesteund wordt. 

Wat ik denk hoe de club eruit ziet

N

Wekelijkse Coaching: Ontvang wekelijkse coaching om je te helpen gemotiveerd te blijven, vertrouwen te houden in je eventuele herstel en je energiemanagementstrategieën effectief toe te passen.

N

Eigen regie: Je sluit aan wanneer jij behoefte hebt. HEt meest haal je er nartuurlijk uit wanneer je er regelmatig bent maar je hoeft je niet aan of af te melden. Dus op het moment zelf kun je beslissen of je die keer wel of niet aansluit.

N

Ondersteuning in Goede en Slechte Tijden: Of je nu worstelt met een moeilijke week of geniet van succes, onze community staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen en aan te moedigen.

N

Advies op Maat: Krijg gepersonaliseerd advies over hoe je je activiteiten kunt aanpassen om energie te besparen en toch je doelen te bereiken. We zien elkaar wekelijks dus we leren elkaar en elkaars “problemen”ook echt kennen.

N

Herstel van Eigenwaarde: Leer jezelf opnieuw waardevol te voelen, zelfs als je niet alles kunt doen wat je zou willen. Onze club is een veilige ruimte waar je wordt gewaardeerd om wie je bent.

N

Steun: Heb je gesprekken met je bedrijfsarts of het UWV in de planning? In de club kunnen we je helpen om deze gesprekken voor te bereiden.

N

Duurzaam: Om echt dingen in je leven te veranderen heeft dat de tijd nodig. Door de club heb jij op een laagdrempelige manier en zo lang jij nodig hebt steun en begeleiding.

Wat je krijgt

  • Wekelijks dinsdag om 11 uur een reminder voor de live ZOOM sessies in je mail. 
  • Regelmatig, hoog uit een keer per week motiverende en inspirerende mailtjes. Dus ook wanneer je niet aanwezig bent wordt je aangemoedigd en ondersteund.
  • De eerste maand 4 x is gratis, daarna zullen de kosten in eerste instantie €14,50 per maand zijn.

FAQ

  • Wanneer zijn de lives?: Vanaf 14 mei 2024 Elke dinsdag om 11 uur.
  • Hoe lang duren de lives?: Afhankelijk van de vragen maar ik verwacht ongeveer 45 minuten per keer.
  • Ik heb al ergotherapie gehad, heeft dit nog zin? Juist! Want met 10 uur ergotherapie heb je veel info gekregen maar er gaan pas dingen veranderen wanneer je het gaat toepassen. En juist daar ondersteunt de club je in.